Avoimet työpaikat

Alla on listattu tällä hetkellä Nuorten Startin avoinna olevat työ- ja harjoittelupaikat. Jos sopivaa työtä ei ole nyt tarjolla, niin voit täyttää avoimen työhakemuksen. Työhakemuksen perusteella valitsemme muutaman hakijan haastatteluun, ja työhön valitun työntekijän tulee antaa työtaidoistaan näyttö ennen työsuhteen solmimista.  Perehdytämme kaikki uudet työntekijät ennen työn aloittamista!

Varastotyö, tarroitus, HAMINA

Yhteistyökumppanimme tarvitsee elokuun puolivälissä muutaman nuoren varastotyöhön liimaamaan tuotetietotarroja uusiin tuotteisiin. Työtä tehdään arkisin klo 9-18 välillä. Tarvittaessa järjestyy kuljetus Haminan keskustasta varastolle.

Lähetäthän työhakemuksesi osoitteeseen: toimisto(at)starttaa.fi

Laita viestin otsikoksi: Varastotyö, Hamina ja oma nimesi.


INFOTYÖNTEKIJÄ, KOUVOLA 
Urheilupuiston ja Inkeroisten uimahalleille etsitään iloisia ja reippaita kassatyöntekijöitä määräaikaisiin kokopäiväisiin työsuhteisiin. Koulutamme työntekijät ennen työn aloittamista, joten aiempaa osaamista kassajärjestelmistä ei tarvitse olla. Tärkeää on, että sinulla on iloinen ilme ja reipas asenne. Eduksi katsotaan TE-palveluiden myöntämä palkkatuki. Työajat ovat arkisin klo 6-21 välillä ja välillä on myös viikonloppuvuoroja. Työstä maksetaan kuukausipalkkaa. Työt alkavat syksyllä.  Lähetä työhakemus ja cv osoitteeseen: toimisto(at)starttaa.fi. Laita viestin otsikoksi: "Infotyöntekijä, Kouvola ja oma nimesi"KAHVILATYÖNTEKIJÄ, VALKEALA

Haemme reipasta työntekijää asiakaspalvelutehtäviin Valkealaan, Valkealatalon uimahallin Startti-kahvilaan.

Koulutamme tehtäviin ja työpaikka tarjoaa mahdollisuuden oppia asiakaspalvelua ja kassajärjestelmien käyttöä, sekä kahvilatuotteiden tilausta, esillelaittoa ja työtilojen siisteyden ylläpitoa.

Työ sopii hyvin vastavalmistuneelle tai työuran alussa olevalle nuorelle. 
Eduksi katsotaan oikeus TE-palveluiden myöntämään palkkatukeen.

Työstä maksetaan kuukausipalkkaa ja työ on kokoaikatyötä.  Työt alkavat syyskuun alussa. Työvuorot ovat klo: 11.00-20.00 välillä, uimahallin ollessa avoinna. Työhön kuuluu myös viikonloppuvuoroja.

Hakemukset sähköpostilla osoitteeseen toimisto(at) starttaa.fi. Liitä hakemukseesi ansioluettelo ja laita sähköpostin otsikoksi "Kahvilatyöntekijä, Valkeala ja oma nimesi".


INFOTYÖNTEKIJÄ, HAMINA 
Linnoituksen uimahallille etsitään iloista ja reipasta kassatyöntekijää määräaikaiseen kokopäiväiseen työsuhteiseen. Koulutamme työntekijän ennen työn aloittamista, joten aiempaa osaamista kassajärjestelmistä ei tarvitse olla. Tärkeää on, että sinulla on iloinen ilme ja reipas asenne. Eduksi katsotaan TE-palveluiden myöntämä palkkatuki. Työajat ovat arkisin klo 6-21 välillä ja välillä on myös viikonloppuvuoroja. Työstä maksetaan kuukausipalkkaa. Työt alkavat elokuun lopussa. Lähetä työhakemus ja cv osoitteeseen: toimisto(at)starttaa.fi. Laita viestin otsikoksi: "Infotyöntekijä, Hamina ja oma nimesi"