Avoimet työpaikat

Alla on listattu tällä hetkellä Nuorten Startin avoinna olevat työ- ja harjoittelupaikat. Jos sopivaa työtä ei ole nyt tarjolla, niin voit täyttää avoimen työhakemuksen. Työhakemuksen perusteella valitsemme muutaman hakijan haastatteluun, ja työhön valitun työntekijän tulee antaa työtaidoistaan näyttö ennen työsuhteen solmimista.  Perehdytämme kaikki uudet työntekijät ennen työn aloittamista!

JÄRJESTYKSENVALVOJA, KOUVOLA

Mahdollisuus kouluttautua järjestyksenvalvojaksi ja saada samantien työkeikkoja! Lisätienestiä myös niille, joilla on jo järkkärikortti. Järjestämme elokuussa koulutuksen kaikille yli 18-vuotiaille alasta kiinnostuneille Kouvolassa. Koulutuksen kautta saat järkkärikortin sekä keikkoja jotka sijoittuvat arkisin tai viikonloppuisin klo. 17.00 - 22.00 välille. Kiinnostuitko? Lähetä vapaamuotoinen hakemus koulutukseen toimisto@starttaa.fi. Laita otsikoksi järjestyksenvalvoja ja oma nimesi. Koulutuksesta voit lukea lisää täältä

UIMAVALVOJA, HAMINA

Etsimme uimavalvojia Haminaan: yhtä kokoaikaista työntekijää sekä osa-aikaisia työntekijöitä. Työntekijöillä tulee olla uimavalvojan tai uimaopettajan pätevyys. Jos olet alasta kiinnostunut, mutta sinulla ei ole vielä pätevyyttä, niin sellainen on myös mahdollista hankkia. Lähetä hakemus ja cv osoitteeseen: toimisto(at)starttaa.fi. Viestin otsikoksi "Uimavalvoja ja oma nimesi".