DJ-toiminta

Puuttuuko tapahtumastasi musiikki, äänentoisto ja valaistus? Nuorten Startin kautta voit tilata tapahtumaasi paikallisen nuoren dj:n sekä äänentoistolaitteet!

NYT ON DISKON JÄRJESTÄMINEN HELPPOA 

Dj:n voi tilata yhdistys, yritys, yksityinen henkilö tai julkishallinnon organisaatio. Tilaamalla dj:n ja äänentoistolaitteiston Kymijoen Nuorisoyhdistykseltä voit järjestää diskon kätevästi ja vaivattomasti. Dj käy tutustumassa paikkaan etukäteen ja tuo laitteet tullessaan hyvissä ajoin ennen tapahtuman alkua. Dj voi hoitaa spiikkaukset tapahtuman aikana ja tarvittaessa myös leikittää lapsia diskossa. Yhdistykseltä voi saada myös valmiin mainospohjan diskon markkinointia varten. Kymijoen Nuorisoyhdistys vastaa dj:n työn laadusta sekä laadun seurannasta ja kehittämisestä. 

LAITTEISTO 

Yhdistyksellä on dj-keikkoja varten laitteisto. Laitteisto sisältää äänentoistolaitteet, savukoneen ja diskovalot. Yhdistyksellä on käyttöoikeus ja luvat dj:n soittamaan musiikkiin. 

TILAAJAN KUSTANNUKSET 

Nuoren dj:n työnantajana toimii Kymijoen Nuorisoyhdistys, ja se vastaa kaikista työnantajan velvollisuuksista. Maksamme nuorelle tuntipalkkaa ja laskutamme työntilaajaa tehdyistä työtunneista. Hinta sisältää dj:n työt sekä laitteiston vuokran. Kolmen tunnin diskosta veloitamme 180 euroa + matkakorvaukset (0,43 €/km). Seuraavilta tunneilta veloitushinta on 30 euroa/tunti. Hinnat eivät sisällä arvonlisäveroa.

MITÄ DJ OSAA? 

Reippaat nuoret dj:t ovat käyneet 38 tunnin koulutuksen, jossa on opittu dj-laitteiston käyttöä, spiikkausta, asiakaspalvelua sekä tapahtuman järjestämisen perusasioita. Koulutus sisälsi myös tapahtuman turvallisuuteen liittyviä asioita. Koulutukseen liittyvät työharjoittelut dj:t tekivät lasten diskoissa ja järjestivät yhdessä koulutuksen lopputyönä ison dj-tapahtuman. 


Lisätietoja ja yhteydenotot: 

puh. 040 536 8964 tai toimisto(at)starttaa.fi 

www.facebook.com/deejiit